Oletko valmis vastaanottamaan kesätyöntekijät?

Julkaistu 12.5.2017
 

Oletko valmis vastaanottamaan kesätyöntekijät?

 

Vastuullinen kesäduuni -kampanjan uudistettu Esimiehen kesätyöopas on julkaistu! Opas on suunnattu kaikille kesätyön esimiehille ja kesätyönantajille, jotka haluavat hoitaa kesätöihin liittyvät asiat vastuullisesti ja tarjota nuorille hyviä kesätyökemuksia. Esimiehen kesätyöopas avaa vastuullisen kesätyön periaatteita ja tarjoaa käytännön työkaluja kesätyön kehittämiseksi.

”Kesätyön esimiehellä on suuri vaikutus nuoren elämään ja tulevaisuuteen. Oppaassa on vinkkejä siihen, mitä esimies voi tehdä, jotta nuori saa parhaan mahdollisen kesätyökokemuksen", kertoo Vastuullinen kesäduuni -kampanjan projektijohtaja Päivi Salminen-Kultanen.

 

Opasta on työstetty yhdessä nuorten ja kesätyönantajien kanssa, ja se tarjoaa nuorten vinkkien lisäksi vastuullisten työnantajien hyviä kesätyökäytäntöjä. Kesätyöopas kannattaa jakaa organisaation johdolle, esimiehille, perehdyttäjille, tutoreille ja kollegoille.

Lataa Esimiehen kesätyöopas (http://bit.ly/2pnoxj5) nyt ja anna hyvän kiertää! 

 

Vastuullinen kesäduuni on T-Median, Taloudellinen tiedotustoimisto TATin, Telian, Nokian, Destian, S-ryhmän, Opteamin, Varman ja Oikotie Työpaikkojen yhteinen kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanjassa on jo mukana yli 350 työnantajaa, jotka tarjoavat tulevana kesänä yli 55 000 vastuullista kesätyöpaikkaa.

Työnantaja, ilmoittaudu kampanjaan: www.kesaduuni.org/ilmoittaudu

Esimiehen kesätyöopas lataa tästä (PDF-dokumentti, 6 147 kt)
 
Päivitetty 12.5.2017


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Linnea Kauramaa
linnea.kauramaa@rauma.chamber.fi