Tech & Breakfast – Teknologioilla tulosta: Teollisen internetin pilotoinnista toteutukseen

ti 18.09.2018
 

Tech & Breakfast –tilaisuuden aamiaismenuussa tarjotaan teknologiaa ja sen tuloksellista hyödyntämistä.  Ensimmäisessä tilaisuudessa pureudutaan teolliseen internetiin (Internet of Things, IoT) teknologiana. Ennen seminaaria osallistuja saa kuultavakseen IoT-podcastin, joka johdattaa aiheeseen.  Tech & Breakfast -aamiaistilaisuudessa 18.9.2018 klo 8.30 – 11.00 tutustutaan asiantuntijahaastatteluin Elisan ja Sandvikin case-esimerkkiin teollisen internetin pilotoinnista toteutukseen.

Osallistuja saa Tech & Breakfastissa konkreettisia ideoita siitä, miten yritys lisää teknologian avulla tuottavuuttaan, kilpailukykyään ja bisnestään. Tech & Breakfastin osallistujat ovat teollisuudessa ja bisneksessä toimivia teknologian edelläkävijöitä.

Aamiaistilaisuus järjestetään Johtolassa Raumalla (Tikkalantie 5), mitä ennen nautitaan tasokas Hovin aamiainen klo 8.30 - 9.00. Tilaisuudessa on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa kuulumisia digitalisaatiosta myös muiden teollisuuden yritysten edustajien kanssa.

Tilaisuus on voittoa tavoittelematon. Sen järjestää Tech & Breakfast –tiimi Melisa Haahtinen, Mia Nikula ja Sini Gahmberg yhteistyökumppaneidensa Elisan, Hovi Salesin, Lovetuksen, Digitelakan, Viesti & Vimpaimen, Rauman Kauppakamarin ja Teknologiateollisuuden kanssa.

Ilmoittaudu osoitteessa www.wasemac.com/techbreakfast. Tech & Breakfastin osallistumismäärä on rajattu, joten toimi nopeasti. Hinta on 49 euroa / henkilö  + alv tai 40 euroa + alv Rauman Kauppakamarin ja Teknologiateollisuuden jäsenyritysten edustajilta.  Lisätietoja tilaisuudesta tech.breakfast@wasemac.com tai GSM +358 351 5171.

 
Päivitetty 16.8.2018


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi