Jarmo Tanhua, TVO

 

Yhteen puhaltamisen henki on kasvanut telakan tilanteen myötä merkittävästi

TVO:n toimitusjohtaja Jarmo Tanhuan mielestä Rauman kauppakamarilla on tärkeä rooli paikallisten yritysten, oppilaitosten ja kuntien intressien yhteensovittamisessa. Rauman seudun asioiden aktiivinen edunvalvonta valtakunnallisesti on myös erittäin tärkeä osa kauppakamarin toimintaa. Haasteena on korkeatasoisen toiminnan laadun säilyttäminen.

Jarmo Tanhua on toiminut TVO:n toimitusjohtajana vuodesta 2008 lähtien. Tanhua kuuluu Rauman kauppakamarin hallitukseen. Tanhua kertoo, että hallituksessa käsiteltävät asiat liittyvät sekä kansallisen että paikallisen toimintaympäristön kehittämiseen ja sen huomioimiseen raumalaisen yrityselämän näkökulmasta. 

TVO on toimittanut sähköä Olkiluodon saarelta, Eurajoelta jo yli 35 vuotta. Puolet tuotetusta sähköstä menee teollisuuden käyttöön ja toinen puoli virtaa energiayhtiöiden kautta kotitalouksiin, palveluihin ja maatalouteen eri puolelle Suomea. Olkiluodossa kehitetään ja uudistetaan nykyisiä laitosyksiköitä, ja rakennetaan uutta tuotantokapasiteettia. Lisäksi kehitetään ja suunnitellaan käytetyn polttoaineen loppusijoitusratkaisua.

Tanhua näkee Rauman elinkeinoelämän nykytilanteen myönteisenä. 

– Näen positiivisuutta, koska yhteen puhaltamisen henki on kasvanut telakan tilanteen myötä merkittävästi.

 

Jarmo Tanhua
toimitusjohtaja
TVO

 
Päivitetty 3.6.2016


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi