Jussi Seppälä, LähiTapiola

 

Rauman kauppakamarilla suhteet kunnossa

Jussi Seppälän mielestä Rauman kauppakamari on onnistunut toiminnassaan luomalla hyvät suhteet päättäviin tahoihin. Parannettavaa hän löytää siitä, että kauppakamarin jäsenyritykset tuntuvat ajattelevan asioita enemmän omaa toimintaansa kuin Rauman alueen hyvinvointia.

Seppälä on toiminut LähiTapiolan Lännen toimitusjohtajana vuoden 2013 alusta alkaen ja sitä enen pitkään Länneen Lähivakuutuksen toimitusjohtajan. LähiTapiola Lännen toimii Etelä- ja Keski-Satakunnassa sekä Vakka-Suomessa johtavana ja vakavaraisena vakuuttajana niin koti-, maatila- kuin yritysvakuutuksissa. Asiakkaita Lännen alueyhtiöllä on noin 64 000. Työntekijöitä yrityksellä on 90 – mukana yrittäjäpohjaiset paikallispalvelupisteet ja edustajat.

Seppälä kuuluu kahteen Rauman kauppakamarin toimielimeen. Hän on mukana Pyhäjärviseudun paikallisvaliokunnassa sekä valtuuskunnassa. Seppälä kertoo, että toimielimissä käsitellään tärkeitä, paikallisia asioita. 

Rauman seudun elinkeinoelämän nykytilanteen Seppälä näkee hyvänä, kiitos kaupungin nopean reagoinnin Rauman telakan lopettamiseen. 

Jussi Seppälä
toimitusjohtaja
LähiTapiola

 
Päivitetty 2.8.2016


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi