Kari Sallinen, Motoseal Components Oy

 

Elinkeinoelämän edunvalvonnan ja sekä kuntasektorin ja valtiovallan välillä toimii hyvä yhteistyö

Motoseal Componentsin toimitusjohtaja Kari Sallinen nostaa esille elinkeinoelämän edunvalvonnan ja sekä kuntasektorin ja valtiovallan välillä olevan toimivan yhteistyön. Hän toteaa, että kunnat tarvitsevat Rauman kauppakamarin osaamista myös edunvalvonnassa.

Motoseal valmistaa muovi- ja metallituotteita. Kari Sallinen on toiminut pitkää kauppakamarin luottamuselimissä ja tuntee hyvin sen toimintamallin. Sallinen kuuluu Rauman kauppakamarin teollisuusvaliokuntaan ja valtuuskuntaan ja aiemmin hallituksessa. Hänen mielestään toimielimissä keskustellaan yrityselämälle tärkeistä asioista. 

– Ajankohtaisia, koulutukseen ja edunvalvontaan liittyviä asioita käsitellään hyvin. Seudullisen kehityksen asiat ovat myös esillä.

Sallinen on tyytyväinen Rauman kauppakamarin toimintaan. Hän nostaa esille elinkeinoelämän edunvalvonnan ja sekä kuntasektorin ja valtiovallan välillä olevan toimivan yhteistyön. Hän toteaa, että kunnat tarvitsevat Rauman kauppakamarin osaamista myös edunvalvonnassa. 

Sallinen näkee Rauman seudun elinkeinoelämän nykytilanteen hieman epävarmana. 

– Olkiluotoon tulevien ydinvoimaloiden OL3 ja OL4 tilanne luo epävarmuutta. Tietysti myös telakan tilanne, mutta siellä on tehty hyvää pohjatyötä, jotta uusi ura urkenee. Harmi myös, että UPM satsaa jalostamoasioissa muualla. 

 

Kari Sallinen
toimitusjohtaja
Motoseal Components Oy

 
Päivitetty 3.6.2016


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi