Lasse Schultz, WinNova

 

Kauppakamarin toiminta on käytännönläheistä

Lasse Schultz kertoo, että kauppakamari on onnistunut omassa toimessaan. Hän toteaa, että kauppakamari on onnistunut pitämään toiminnan käytännönläheisenä ja sopeutumaan elinkeinoelämässä tapahtuviin muutoksiin. 

Lasse Schultz on WinNovan toimitusjohtaja. WinNova on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa toisen asteen koulutusta nuorille, aikuisille sekä työyhteisöille ohjaamalla heitä kohti laadukkaita ja monipuolisia urapolkuja Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. 

WinNova sai alkunsa, kun Porin ja Rauman ammattiopistot, Porin Aikuiskoulutuskeskus ja Länsi-Suomen aikuiskoulutuskeskus Innova yhdistivät voimansa vuonna 2010. Uuden organisaation ja koulutuksen järjestäjän nimi on Länsirannikon Koulutus Oy, mutta oppilaitoksen varsinaisena nimenä toimii WinNova. WinNovalla on riveissään yli 6000 opiskelijaa sekä henkilöstöä lähes 800.

Schultz on mukana kauppakamarin HR- ja koulutusvaliokunnassa. Schultz toteaa, että kokouksissa käsiteltävät asiat ovat tärkeitä.  

– Valiokunnissa koulutusasioita käsitellään vahvasti yrityselämän näkökulmasta. Muun muassa koulutuksen ennakointi ja maakuntatason tarpeet ovat olleet esillä. 

Schultz löytää kauppakamarin ja yritysten yhteistyössä kehitettäviä asioita. Hän toteaa, että Rauman kauppakamari voisi selkeyttä yhteistyötä ja roolitusta Satakunnan kauppakamarin kanssa. Myös Varsinais-Suomen suuntaan voisi olla enemmän yhteistyötä.

Schultz näkee Rauman seudun elinkeinoelämän nykytilanteen hyvänä, joskin myös uhkakuvia on ilmassa. 

– Positiivista on aktiivinen ote haasteista huolimatta. Uskon tulevaisuuteen, kun asioita luodaan positiivisessa hengessä. 

Lasse Schultz
toimitusjohtaja
WinNova

 
Päivitetty 2.8.2016


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi