Mika Marttila, Osuuskauppa Keula

 

Kauppakamarilla on tärkeä rooli Rauman seudulla

Mika Marttila toteaa, että kauppakamarilla on tärkeä rooli Rauman talousalueella. 

– Kauppakamari yhdistää toimijat ja mielestäni on suuresti heidän ansioita, että eri toimijoiden kesken vallitsee hyvä ja positiivinen yhteishenki. Kauppakamari on antanut selkeitä kommentteja Rauman talousalueen kysymyksiin. 

Mika Marttila toimii Osuuskauppa Keulan toimitusjohtajana. Osuuskauppa Keulan toiminnan pariin kuuluu päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ravitsemusliiketoiminta, polttonestekauppa sekä palveluliiketoiminta. Keula on 27 300 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys, jonka palveluksessa on noin 470 henkilöä. Yrityksen toiminta-alueeseen kuuluvat myös Laitila ja Pyhäranta. 

Marttila kuuluu Rauman kauppakamarin hallitukseen ja on mukana myös kauppavaliokunnassa. Marttila kertoo, että valiokunnissa käsitellään Rauman alueen yrityselämälle hyvin konkreettisia ja ajankohtaisia asioita. 

– Päällimmäisenä keskustelunaiheena on jo pidempään ollut uuden kauppakeskuksen kaavoitukseen liittyvät kysymykset. Mielestäni tämä on koko Rauman alueen vähittäiskauppasektorin keskeisin kysymys tulevaisuudessa. 

Marttila ei löydä kauppakamarin toiminnasta parannettavaa, mutta toteaa, että näin tasokkaan toiminnan ylläpitäminen on haasteellista. 

Marttila uskoo, että Rauman seudun elinkeinoelämän nykytilanne on viimeaikaisten tapahtumien johdosta ottamassa askeleita eteenpäin.

– Näen positiivisuutta nyt kun telakan tilanne on ratkennut. Selkeää valoa näkyy tunnelin päässä. 

 

Mika Marttila
toimitusjohtaja
Osuuskauppa Keula

 
Päivitetty 2.8.2016


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi