Pasi Lehtinen, Aslemetals Oy

 

Kauppakamari on saanut alueen yritykset hyvin mukaan

Pasi Lehtinen on tyytyväinen Rauman kauppakamarin toimintaan. 

–Kauppakamarin järjestämissä tilaisuuksissa järjestelyt ovat olleet aina kiitettäviä. Rauman kauppakamari kehittyy muiden mukana ja muuntuu, eikä junnaa paikallaan. Kauppakamari on saanut laajasti alueen yrityksen mukaan toimintaansa

Aslemetals Oy on vuonna 1961 perustettu keskisuuri konepaja, joka työllistää noin 100 työntekijää. Päätuotteita ovat putkisto-, moduuli-, teräs- ja levyrakenteet sekä betoniteollisuuden muotistot. Aslemetals Oy palvelee muun muassa voimalaitos-, kemian-, laiva-, metalli- ja betoniteollisuuden tarpeita Suomessa sekä ympäri maailman.

Lehtinen toimii Rauman kauppakamarin teollisuusvaliokunnan puheenjohtajana ja on toiminut useamman vuoden myös kauppakamarin hallituksessa. Hän kuvailee toimielimen toimintaa monipuoliseksi.
– Käsittelemme paljon tärkeitä asioita. Esimerkiksi Rauman alueella käynnistyvät projektit ja alueen yrityksiä koskevat tapahtumat. Saamme esittelyjä uusista mahdollisuuksista ja meillä on mahdollisuus kuulla eri toimijoiden kokemuksia ja tuntoja. 

Rauman seudun elinkeinoelämän nykytilanteen Lehtinen näkee kaksijakoisena. 
– Nyt näkyy positiivisuutta suurilla yrityksillä, mutta pienillä ja keskisuurilla hieman negatiivisuutta. Telakan ympärillä tapahtumat ovat hieman lisänneet positiivista virettä. Olemme ehkä hieman odottavalla kannalla.

Pasi Lehtinen
toimitusjohtaja
Aslemetals Oy

 
Päivitetty 4.7.2016


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi