Pekka Kuusniemi, Oras

 

Painopisteisiin pitää keskittyä

Pekka Kuusniemi kuuluu Rauman kauppakamarin hallitukseen. Hän kokee, että hallituksessa käsitellään Orakselle ja alueen yrityselämälle tärkeitä asioita. Kuusniemi toteaa olevansa tyytyväinen kauppakamarin toimintaan. Erityisesti hän nostaa esille aktiivisuuden kasitien perusparannuksen

 Kuusniemi on toiminut Oraksen toimitusjohtajana vuodesta 2008. Oras Group on merkittävä eurooppalainen hana- ja venttiilivalmistaja, jolla on kaksi vahvaa brändiä: Hansa ja Oras. Oras Groupin muodostavat Oras Oy ja Hansa Metallwerke AG tytäryhtiöineen. Hansan ja omistaja IK Investment Partners siirtyivät Oras-konserniin syyskuun 2013 lopussa.

Konserni on markkinointijohtaja Pohjoismaissa ja johtavia yrityksiä Manner-Euroopassa. Konsernin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Raumalla. Yrityksellä on tehtaita myös Puolassa, Tshekissä ja Saksassa. Oras työllistää noin 1400 henkilöä. 

Kuusniemi  löytää kauppakamarin hallituksen toiminnasta parannettavaa ja toivoo enemmän painopistealueisiin keskittymistä.

– Nähdäkseni hallituksen pitää täsmällisemmin määrittää kaikkein keskeisimmät toiminnan painospisteet ja fokusoitua niihin. 

Kuusniemi näkee, että Rauman seudun elinkeinoelämän nykytilanne on parantumassa. Hän toteaa, että viimeaikaiset uutiset (telakka-asia) luovat toivottavasti uskoa talousalueelle. 

 

Pekka Kuusniemi
toimitusjohtaja
Oras

 
Päivitetty 3.6.2016


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi