Pekka Rajala, RR Site Service Oy

 

Positiivinen yhteistyökokemus

Pekka Rajala, RR Siite Servicestä sanoo, että  he ovat tyytyväisiä kauppakamarin antamaan ulkomaan apuun. Olemme yleisesti käyttäneet aika vähän muita samankaltaisia tahoja, kun olemme pärjänneet pitkälti omin voimin. Kauppakamarin asema ja rooli ovat alueella hyvällä tasolla, ehdottomasti tärkeä toimija, Rajala jatkaa. 

RR Site Service Oy:n toimialaan kuuluu pintakäsittelyn tarkastustoiminta, työnjohtotyöt, työvoiman vuokraus ja välitys. Yrityksen toimintaan sisältyy myös koneiden ja laitteiden osto, myynti, vuokraus, korjaus ja välitys sekä kiinteistöjen omistus ja vuokraustoiminta. RR Site Service Oy sijaitsee Eurajoella.

Yritys on tehnyt yhteistyötä Rauman kauppakamarin kanssa ulkomaan rekisteröinneissä ja verotuskäytännöissä. Kauppakamari on avustanut yritystä Englantiin ja Slovakiaan liittyvissä asioissa ja tahot ovat aloittaneet keskustelut siitä, että yhteistyötä jatketaan myös Puolaan liittyvien kysymysten kanssa.

Rajala toteaa yhteistyökokemuksen olleen positiivinen. 

– Saimme yhteistyöstä merkittävää hyötyä. Löysimme lakisääteisesti oikeat menettelytavat Slovakian verotussanamuotoihin ja saimme tärkeää apua Englannin CIS-rekisterin osalta. Laskujen laadintaan vaaditaan täydellisesti oikea sanamuoto.

 

Pekka Rajala
Partner
RR Site Service Oy

 
Päivitetty 3.6.2016


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi