Tapio Pihlajamäki, Länsi-Suomen OP-isännöinti Oy

 

Palvelualojen valiokunnan toiminta on monipuolista

Tapio Pihlajamäki kuuluu Rauman kauppakamarin palvelualojen valiokuntaan. Hän kuvailee valiokunnan toimintaa monipuoliseksi. 

– Käsittelemme yrityselämälle tärkeitä asioita, kuten julkisyhteisöjen hankinta-asioita, palveluseteliä, Rauman sairaalan vaikutusta sekä Vanhan Rauman liike-elämää. Käymme läpi myös kaavoitusta ja eri tutkimuksia ja selvityksiä. 

Länsi-Suomen OP-isännöinti ja Taloushallinto tarjoaa ammattitaitoista isännöinti- ja taloushallintopalvelua Rauman ja Pyhäjärviseudun alueilla. Yritys kuuluu OP-Pohjolaryhmään.  Yrityksen  palveluksessa  on tällä hetkellä 29 työntekijää ja asiakkaita heillä on lähes 500.  Liikevaihto on vuositasolla noin 1,8 milj. euroa. 

Tapio Pihlajamäki on yrityksen toimitusjohtaja. 

Pihlajamäen mielestä Rauman kauppakamari on onnistunut tehtävässään hyvin. Hän nostaa esille tiedon välittämisen päättäville elimille, tiedotuksen ja kauppakamarin oman julkisuuskuvan. 

Kauppakamari on mukana akuuteissa liike-elämää koskevissa asioissa ja on myös vakiinnuttanut asemansa liike-elämän asiantuntijalausuntojen antajana. 

Pihlajamäen näkemys Rauman seudun elinkeinoelämän nykytilanteesta on kaksijakoinen. 

– Juuri tällä hetkellä minulla on positiivinen odotus ennen kaikkea telakan alueeseen liittyen. Ehkä Länsirannan kaavan suhteen on hivenen negatiivinen lataus.

 

Tapio Pihlajamäki
toimitusjohtaja
Länsi-Suomen OP-isännöinti Oy

 
Päivitetty 3.6.2016


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi