Kauppakamarin johtajaseminaari - Harri Gustafsberg : Tilannetaju - Päätä paremmin

 

Tilannetaju on kykyä muodostaa kokonaiskuva kuhunkin hetkeen vaikuttavista tekijöistä ja toimia sen pohjalta tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla. Tilannetajua tarvitaan erityisesti työympäristöissä, joissa informaatiota on paljon ja joissa virheelliset arviot ja huonot päätökset voivat aiheuttaa vakavia seurauksia. Hyvä tilannetaju auttaa paitsi tekemään parempia päätöksiä myös korjaamaan nopeammin huonoja päätöksiä, joita jokainen väistämättä tekee joskus. 

Aika: tiistaina 30.1.2018 klo 9-12 (aamukahvit alkaen klo 8.45)
Paikka: Promenadikeskus, Yrjönkatu 17, Pori

Kouluttaja: 
Harri Gustafsberg on henkisestä suorituskyvystä Tampereen Yliopiston johtamiskorkeakoulussa väittelevä HM, valmentamisen rautainen ammattilainen, tietokirjailija sekä palkittu yrityspuhuja. Hän on aikaisemmin toiminut poliisin valmiusyksikkö Karhun kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Gustafsbergin kirjoittama Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen ilmestyi 2014. Gustafsbergin tuorein, Helena Åhmanin kanssa yhdessä kirjoitettu Tilannetaju on julkaistu syyskuussa 2017.

Koulutuksen sisältö:
Gustafsberg esittää tilannetajusta (SA situation awereness) uudenlaisen synteesin, kahdeksan tilannetajutekijän mallin: vaikuta mielen kuormaan, maksimoi energiataso, heikennä havaintoharhoja, suuntaa huomio, säädä tunteita, selkiytä ajattelua, herkistä intuitiota ja jalosta tapoja. Luennon aikana pureudutaan siihen, miten säilyttää toimintakyky, välttää vääriä ratkaisuja ja tehdä parempia päätöksiä. Tärkeä näkökulma on tilannetajutekijöiden soveltaminen käytännössä, arjen tilanteissa, erityisesti työpaikalla. 

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenille hinta on 250 € + alv 24 %, muille 350 € + alv 24 %. Hinta sisältää aamukahvin.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautua voit tästä linkistä 23.1.2018 mennessä.

Peruutusehdot:
Peruutukset korvauksetta viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Muussa tapauksessa kauppakamari perii 50 % kurssimaksusta.

Tulostettava esite (PDF-dokumentti, 300 kt)
 
Päivitetty 13.11.2017


Palvelut


Jäsenlehti

Lue uusin Kauppakamarilehti verkossa.

Haluatko ilmoituksesi jäsenlehteen tai vinkata juttuideasta? 
Ole yhteydessä toimitukseen!

Riikka Piispa
riikka.piispa@rauma.chamber.fi